Een archeologische food en beer pairing met producten van hier en nu
Op 24 november 2021 bundelden het Abdijmuseum, Hotelschool Ter Duinen, Huisbrouwerij Sint-Idesbald en De Foodarcheoloog de krachten om een originele food – en beerpairing te brengen in een authentiek kader.
Ik onderzocht oude smaken uit de tijd van de Duinenabdij en bracht ze terug tot leven met lokale producten en delicatessen waar een eeuwenoud verhaal achter schuilt. Een unieke ervaring waarbij men van exquise hapjes proefde, bereid door Hotelschool Ter Duinen, in combinatie met het Abdijbier St.-Idesbald. Ik gaf uitleg als foodsommelier/storyteller tijdens het event.
_
Een interview over dit project lees je hier:
→ www.tenduinen.be
In opdracht van het Abdijmuseum Ten Duinen, Koksijde.
Een co-creatie met Hotelschool Ter Duinen en craft brewery St. Idesbald.
oogst
Lees ook deze andere artikels: